Pianisten…. Er ikke enhver der kan sidde ved klaveret og spille en sang men en der vågner op hver dag, besluttet på at tage sit eventyr seriøst og at spille piano på et højere niveau. Nogen gange sidder han fast, men hver dag er en mulighed for at blive bedre når han spiller på sit klaver.
Undersøgelser viser at musikindustrien som vi kender den er i overgang, nogle erhverv forsvinder lige så stille men klavermusik tager en ny form imod fremtiden som den hurtigst voksende musik-karrierre i verden. Og… du kan blive morgendagens pianist hvis du kender de 3 STORE hemmeligheder der driver alle pianisterne til at få bedre resultater.
Spørgsmålet er;
Kender du den nemme måde at være en pianist?
Der er 3 nemme måder at blive gladere ved at bestille klaver. Dette er vigtigt fordi…..
“Succes med klaver er at gøre disse 3 ting rigtig godt.”
Elsk. Spil. Lyt.
Bliv en bedre pianist simpelt ved at elske at spille og lyt ektra godt efter.
1- Elsk – At spille på klaver for at blive en pianist er som at køre på cykel, alt er tilgængelig for dig, når du praktisere og nyder pianisten eventyr. Find lidt musik, du nyder at synge og spille på klaver. Det er vigtigt, du spiller med kærlighed, føler med alle dine sanser, og tale om dem med meget dybe følelser, som om det er den kvinde, du elsker, og kan ikke give slip på. Ikke at behandle dem som noget, du læse fra en gammel kedelig klaver bog.
2- Spil og øv på klaveret regelmæssigt for koncert eller af hensyn til betragtning. Det er vigtigt at kende din skala meget godt, men når du sidder fast ikke giv op. Bare gå tilbage til den sang, du spiller for sjov. Dette vil give dig inspiration til at gå videre. Som pianist, skal du være opmærksom på dit formål, før du sidder ved klaveret, der vil gøre det lettere at udholde smerten ved praksis til at spille selv ud over din komfort zone. Dette er fordi det er stedet, hvor du kan få klaver beherskelse; beherskelse af udadtil udtrykke, hvad du føler indeni.
3- Lyt men ikke kritiker. Som en fremtidig pianist, tag tid til at lytte til klavermusik. Deltag til koncerter med ekspert pianister og lyt med alle dine sanser som nogen, der elsker musik. Du må ikke analysere, hvad du hører, bare lytte til glæden ved det, og pres al saften ud af det.
Hvis du stadig læser med, er jeg optimistisk at dine bedste dage er foran dig fordi det går op for dig hvad det vil sige at blive en mester pianist for livet. Du EJER din fremtid og hvad der høre med.
Gnist din fantasi nu, lys op i dit sind og giv næring til din gave for at ville blive en bedre pianist; det vil helt sikkert gøre dit liv rigere og mere farverigt.
I dag er et godt tidspunkt for at begynde rejsen du vil være stolt af. Hold dig ikke tilbage, fordi du har rejst vidt og bredt omkring dette “pianist-eventyr”, og nu er du næsten hjemme. Én og kun et endelige skub. Du må være der som pianist. Døren til en lysere fremtid for at blive en bedre pianist er der. Døren er åbent for dig. Det venter på dig.
De fleste mennesker kun kan drømme om at blive pianist i deres liv, men for dig i dag er den sidste dag for at få store resultat ved at arbejde mindre og hoppe din vej til fremtiden.